O nama

Aqra Certification d.o.o

Aqra Certification d.o.o je međunarodna sertifikaciona kompanija koja širokom spektru kompanija pruža usluge sertifikacije Sistema menadžmenta, sertifikaciju proizvoda, CE označavanje proizvoda.

Nastojimo da, sa svojim principima nezavisnosti I nepristrasnosti, pomognemo svojim korisnicima da urede i održe svoju sistem menadžmenta bez kompromisa. Cilj nam je i da obezbedimo konzistentno visok nivo usaglašenosti koji ispunjava ili prevazilazi očekivanja našeg korisnika. Težimo da pružamo usluge drugačije, a u skladu sa međunarodnim pravilima pružanja ovih usluga. Takođe, kao deo našeg kontinuiranog procesa napretka, cilj nam je da povećamo broj usluga i sertifikacija tokom vremena kako bismo izašli u susret rastućim potrebama naših klijenata.

Naš cilj u Aqra Certification-u je da razvijemo i održavamo dugogodišnje partnerstvo sa našim korisnicima, budući da oni teže savršenstvu u isporuci svojih usluga i proizvoda. Naše stručno osoblje spremno je da odgovori na izazov i izbori se sa komplikacijama i teškoćama u vezi sa ocenom aktivnosti u vašoj kompaniji. Ponosni smo na ono što činimo kako bismo pomogli našim korisnicima da dođu do svojih ciljeva kroz upotrebu aktivnih usluga provere i proaktivnog izveštavanja.Prvenstveno AQRA Certification doo pruža usluge na teritoriji Republike Srbije. U slučaju pronalaska odgovarajućih proveravača, AQRA Certification d.o.o posluje širom sveta.

Zašto Aqra?

  • Beskompromisne etičke vrednosti i koncept usluga prvenstveno baziran na zadovoljstvu klijenata;
  • Poverenje, nepristrasnost i usluge provera zasnovane na poverljivosti;
  • Proces sertifikacije obezbeđuje dodatnu vrednost vašoj kompaniji;
  • Stručni i kvalifikovani proveravači, jak aspekt osoblja stručnjaka;
  • Nepristrasno kreirana i vođena politika i operativna procedura;
  • U okviru pravila akreditacije; kontinuirana informativna podrška;
  • Informacije o korisničkim i ulaznim podacima putem veb pretraživanja i komunikacijske podrške;
  • Snažna zastupljenost u Evropi i širom sveta.