CEPA – EN 16636

AQRA CERTIFICATION d.o.o. je priznata kao CEPA sertifikaciono telo za Republiku Srbiju, Republiku Bosnu i Hercegovinu i Republiku Tursku.

CEPA je evropsko trgovinsko udruženje za usluge upravljanja štetočinama koje ujedinjuje nacionalna udruženja i kompanije duž celog lanca upravljanja štetočinama u 23 evropske zemlje. CEPA predstavlja evropski sektor usluga upravljanja štetočinama.

AQRA CERTIFICATION d.o.o. primenjuje CEPA Certified® šemu audita u skladu sa standardom EN 16636 – Usluge upravljanja suzbijanja štetočina – Zahtevi i kompetentnosti. Standard EN 16636 definiše zahteve za upravljanje uslugama kontrole štetočina i kompetentnosti koje pružaoci usluga moraju imati kako bi zaštitili javno zdravlje, imovinu i životnu sredinu. Svrha CEPA sertifikacije je da deluje kao industrijski standard i garancija za profesionalno obučenu praksu upravljanja štetočinama sertifikovanih profesionalaca, u cilju dostizanja najviših standarda u javnom zdravlju i higijeni.

CEPA sertifikat za kompanije je pokazatelj vrhunskog kvaliteta rada u kompaniji, profesionalne usluge i visokih standarda u integrisanoj kontroli suzbijanja štetočina. Dobijanjem CEPA sertifikata, organizacija stiče kompetenciju da dosledno pruža usluge priznate u Evropi. Ovo ne samo da poboljšava tržišni položaj kompanije, već i minimizira rizike i negativne uticaje na kupce, stanovništvo, životnu sredinu i dobrobit životinja. Oblast odgovornosti za upravljanje uslugama kontrole suzbijanja štetočina, uključujući evaluaciju, preporuku i sprovođenje definisanih procedura kontrole i prevencije.

Ključne prednosti za kompanije sa CEPA sertifikatom:

  • Efikasna i bezbedna DDD usluga: Budite identifikovani kao operater koji pruža efikasnu i sigurnu uslugu dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije (DDD), koja je usklađena sa zakonskim zahtevima.
  • Međusobno poređenje: Uporedite svoju organizaciju sa kolegama iz industrije, demonstrirajući svoju posvećenost izvrsnosti u uslugama kontrole štetočina.
  • Profesionalizam i odgovornost prema životnoj sredini: Pokažite profesionalizam i odgovoran odnos prema životnoj sredini i bezbednosti na radnom mestu, što vas izdvaja na tržištu.
  • Vrhunski dobavljač DDD usluga: Brendirajte svoju organizaciju kao vrhunskog provajdera DDD usluga, koji uliva poverenje klijentima i zainteresovanim stranama.
  • Svest o javnom zdravlju: Doprinesite inicijativama javnog zdravlja, podizanjem svesti među potrošačima o važnosti sertifikovanih usluga kontrole štetočina.
  • Zahtev kod tendera: Sticanje konkurentske prednosti na tenderima, gde CEPA sertifikat sve više postaje neophodan uslov za učešće.

Prednosti CEPA Certified® statusa za vaše poslovanje

  • Poboljšan imidž kod klijenata: oni će ceniti CEPA Certified® status;
  • Promovisanje profesionalizma usluga za koju je akcenat na kvalitetu, a ne na ceni;
  • Bolji kvalitet usluge: standard je dizajniran da pomogne unapređenju vašeg poslovanja;
  • Jedinstveno i nezavisno merilo profesionalizma vaše kompanije u poređenju sa konkurencijom;
  • Podizanje svesti među vašim klijentima o važnom značaju vaše usluge u javnom zdravlju.

AQRA CERTIFICATION d.o.o. obezbeđuje klijentima CEPA sertifikat, koji ukazuje na poslovnu izvrsnost, prepoznatljivost na tržištu i održivo poslovanje.

Lista sertifikovanih kompanija je javno objavljena na zvaničnom sajtu CEPA i daje uvid u kompanije koje su postigle visok kvalitet usluge i usklađenost sa zahtevima standarda EN 16636 u oblasti upravljanja suzbijanja štetočina.

Naš posvećeni tim u AQRA CERTIFICATION d.o.o. je spreman da vas vodi kroz proces CEPA sertifikacije, obezbeđujući besprekoran i efikasan put ka dobijanju CEPA sertifikata.

Dozvolite nam da budemo vaš strateški partner u podizanju vaših standarda kontrole štetočina, ispunjavanju zakonskih zahteva i prepoznatljivosti vaše organizacije na tržištu.

Za detaljnu diskusiju ili za pokretanje procesa sertifikacije, kontaktirajte nas na: planiranje@aqra.eu

Hvala Vam što razmatrate saradnju sa AQRA CERTIFICATION d.o.o. Vašim pouzdanim partnerom na putu ka CEPA izvrsnosti!